O femeie care și-a bătut iubitul a primit 5 ani de închisoare!

de | 16.11.2022 13:15 | Știri, Eveniment, Național

O femeie din județul Suceava care și-a bătut iubitul a fost condamnată la 5 ani de închisoare. Femeia, Mihaela B., de 50 de ani, a fost atât de violentă cu iubitul ei încât i-a pus viața în pericol. Evenimentul a avut loc într-un bar și a continuat public, pe stradă, conform Digi24.

Agresoarea a fost găsită vinovată de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Potrivit sursei citate, femeia se află acum în spatele gratiilor încă din momentul agresiunii, când cei doi au devenit violenți verbal după mai multe pahare de alcool iar conflictul a escaladat la violență fizică din partea ei.

Violența a continuat pe stradă, când femeia a început să îl lovească cu o lopată, iar ajuns acasă, bărbatul a fost lovit de multiple ori cu piciorul din lemn al unui scaun. Tot agresoarea a fost cea care a sunat la salvare în momentul în care și-a dat seama că sângerarea cauzată nu putea fi oprită.

Chiar dacă bărbatul nu a declarat nimic la început, femeia și-a recunoscut până la urmă faptele, negând doar lovitura aplicată cu lopata.

Iubitul ei a avut nevoie de peste 60 de zile spitalizare.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier șocant! 13 autovehicule implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava