Accident rutier șocant! 13 autovehicule implicate!

de | 16.11.2022 12:19 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment rutier de-a dreptul șocant a avut loc în cursul zilei de ieri, marți, 15 noiembrie, pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în zona localităţii Turda din judeţul Cluj, acolo unde 13 autovehicule, dintre care opt autoturisme, două autotrenuri şi o autocamionetă, au fost implicate, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Digi24.
În urma accidentului rutier au rezultat 6 victime, ușor rănite.
Circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul de mers Turda – Borş, valorile de trafic fiind ridicate.

La ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A3, în sensul de mers Turda – Gilău. Intervine Detașamentul Turda cu o autospecială de decarcerare și cu un echipaj de prim-ajutor plus un echipaj de intervenție. Informațiile preliminare erau într-adevăr 11 mijloace de transport implicate, dintre care 8 autoturisme, două autotrenuri și o autocamionetă și 6 persoane prezentau excoriații și contuzii. Nu s-a anunțat nicio persoană încarcerată. La locul evenimentului, colegii au constatat că două persoane necesită a fi transportate la spital, în stare de conștiență și aceste persoane erau cooperante”, informează Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj.

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier frontal cu o mașină de poliție! Una dintre victime este încarcerată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole