anchetaonline.ro

Testarea gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin continuă în Argeș

de | 16.11.2022 12:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu anunță faptul că testarea gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin continuă în județul nostru iar în data de 21 noiembrie, Unitatea Mobilă de Screening va ajunge la Oarja, în fața Primăriei. De asemenea precizează că în ziua respectivă, începând cu ora 10:00 vor începe testările.

Pentru programări, puteți suna la numărul de telefon 0765755466.

De mențoonat faptul că programarea nu este obligatorie.

Foarte important este faptul că pot fi testate femei cu domiciliul în orice localitate din Argeș, nu doar din Oarja.

Așadar, dacă vă este la îndemână, fie că sunteți din Pitești sau din localități învecinate, puteți beneficia de testare la Oarja”, anunță prefectul.

Trebuie să știți că ambele analize, testul HPV și testul Babeș-Papanicolau sunt gratuite.

Proiectul SCCUT este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu în parteneriat cu Fundația Renașterea, Centrul FILIA și Satispen-Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: