anchetaonline.ro

O femeie de 70 de ani a murit imobilizată la pat, după ce locuinţa ei a luat foc!

de | 14.10.2022 20:35 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic s-a petrecut în cursul zilei de azi, vineri, 14 octombrie, în Botoșani, acolo unde o bătrână de 70 de ani a decedat în urma unui incendiu care i-a înghițit locuința, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Cei care au dat alarma au fost chiar vecinii victimei. Aceștia au încercat să o salveze, însă nu au reușit, conform Digi24.

Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au declarat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

În urma cercetărilor făcute pentru a afla cauza incendiului, s-a constatat că un scurtcircuit produs la o priză amplasată în apropierea patului a declanșat tragicul eveniment.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Rucăr! O autoutilitară s-a răsturnat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: