O femeie din Argeș a născut 20 de copii în ultimii 20 de ani!

de | 31.08.2022 17:22 | Știri, Eveniment, Județean

Georgiana Vacaru este o femeie din județul Argeș, comună Stoeneşti, satul Cotenesti și este mamă a 20 de copii la vârsta de 44 de ani! Femeia a născut câte un copil aproape în fiecare an în ultimele 2 decenii și are, în prezent, cea mai numeroasă familie din România! Ma multe de atât, această spune că nu intenționează să se oprească și că totul ține doar de Dumnezeu „Dacă Dumnezeu îmi mai da copii, nu îi oprim”, informează bzi.ro.

Cel mai mic dintre toți s-a născut în 2020 iar cel mai mare copil al său are 23 de ani. Familia Vacaru cea mai numeroasă familie din România.

Părinții povestesc cum aceștia trăiesc într-o casă cu opt camere, în care au amenajat dormitoare cu pături suprapuse pentru cei mici. Familia trăiește din locul de muncă al tatălui care este plecat în străinătate de două ori pe an și din alocațiile copiilor. De asemenea, mama celor mici spune că este ajutată de aceștia șa treburile gospodărești.

Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăştia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă daţi seama, am fost numai între ei, cu ei…”, a precizat mama copiilor.

De asemenea, și tatăl copiilor, Iosif, spune că este o binecuvântare și că se descurcă așa cum pot cu banii.

Aşa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete şi 10 băieţi. Momentan, ne descurcăm binişor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulţi îşi pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare îşi alege, câţi vrea. Astea sunt condiţiile, mă gândesc că ar fi bine, toţi să aibă opinii, mai mulţi, mai puţini. Alţii cheltuie mulţi bani să aibă un copil şi nu le dă Dumnezeu sau eu ştiu care e situaţia. Fiecare în direcţia lui. Aşa cum v-am spus, puteam să găsim şi noi metode, nu suntem nici inculţi, nici prosti…dar aşa cum am spus, am lăsat tot în voia lui Dumnezeu. Dacă El ne-a binecuvântat şi ne-a dat putere să-i creştem, să-i hrănim şi să mergem mai departe”, a spus Iosif, tatăl copiilor.

 

Sursa Foto Stiri247.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au fost publicate rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole