O femeie din Argeș, înmormântată ilegal pe terenul unei grupări religioase, ar putea fi deshumată

de | 13.01.2023 18:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Caz șocant în județul Argeș! O femeie care a fost înmormântată în urmă cu doi ani pe terenul unui bărbat, liderul unei grupări religioase, ar putea fi deshumată, existând suspiciuni în ceea ce privește cauza morții acesteia.

Femeia, în vârstă de 85 de ani, a murit în urmă cu doi ani, iar „mormântul” acesteia situat pe câmp, din localitatea Schitu Golești, a ridicat suspiciuni. Totul a ieșit la iveală în 2021, când niște copii care se jucau prin zonă au dat de mormânt. Potrivit primarului comunei Schitu Golești, a doua zi a fost anunțată poliția.

Cred că în ianuarie 2021 niște copii care se plimbau cu bicicleta au dat de mormânt. Evident că a 2 doua zi ne-am sesizat și începând de luni am sesizat și poliția, și Direcția de Sănătate Publică.

S-a investigat acel caz și s-a constatat că șeful unui cult pe terenul proprietate personală a făcut acea înmormântare”, a declarat Vasile Miriţă, primarul comunei Schitu Goleşti, potrivit BZI.ro.

Ulterior, liderul grupării religioase a demonstrat că femeia nu ar fi murit în condiții suspecte, având în vedere că aceasta a decedat la spitalul din Pitești, din cauza unor afecțiuni.

Totodată, autoritățile i-au cerut acestuia să întocmească toate actele necesare pentru a deține un cimitir.

Acum, bărbatul a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică cu 5.000 de lei. De asemenea, autoritățile vor decide ce măsuri ar putea lua dacă termenul impus pentru amenajarea cimitirului expiră.

Bătrâna ar putea fi deshumată prin hotărâre judecătorească.

Foto Bzi.ro/Stirileprotv.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Goleşti | Pitești | Schitu Goleşti

Ultimele articole