O fetiță de 5 ani a murit, după ce bunica a spălat-o cu o substanță toxică

de | 22.12.2023 22:20 | Național, Eveniment

Inconștiență totală din partea unei femei din Țăndărei, județul Ialomița. O fetiță de 5 ani a murit, iar alți doi copii sunt în stare în stare gravă la spital, după ce bunica lor a încercat să-i scape de păduchi. Femeia i-ar fi spălat cu o substanţă extrem de toxică, folosită pentru deparazitarea animalelor.

Potrivit Poliției Orașului Țăndărei, evenimentul tragic a fost semnalat joi, 21 decembrie, în jurul orei 20:30, când fetița de 5 ani și verișorul ei, de 1 an și 11 luni, au fost aduși la camera de gardă a Spitalului Țăndărei, prezentând simptome clare de intoxicație. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața fetiței de 5 ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Potrivit  antena3.ro, fata de 10 ani și minorul de 1 an sunt frați, iar minora de 5 ani este verișoara acestora.

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de către cadrele medicale de la Spitalul Țăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduși doi minori de 5, respectiv 1 an și 11 luni care ar fi fost intoxicați cu o substanță toxică. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare”, a transmis IPJ Ialomița.

Cadrele medicale au decis transferul celor doi copii, aflați în stare gravă. la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, din București.

Bunica a încercat să îi scape de păduchi

Potrivit sursei citate, nenorocirea s-ar fi produs din cauză că bunica lor ar fi încercat să-i scape de păduchi și i-ar fi spălat cu o substanță toxică folosită pentru deparazitarea animalelor.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Iar Protecţia Copilului din Ialomiţa va decide dacă cei doi copii vor rămâne sau nu în familie.

Foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricţii de circulaţie pe DN7, în perioada Crăciunului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Țăndărei