O fetiță de 5 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc!

de | 25.07.2022 23:26 | Știri, Eveniment, Național

O fetiţă de numai 5 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara. Potrivit polițiștilor din Hunedoara, căderea a fost atenuată de o antenă de televiziune şi de o copertină ce era montată la etajul întâi al imobilului, potrivit polițiștilor din Hunedoara.

După primele cercetări efectuate de către cadrele de poliție, s-a aflat că fetița era singură acasă cu sora ei, în vârstă de 3 ani. Mama acestora plecase la cumpărături.

În urma verificărilor preliminare efectuate la faţa locului s-a stabilit că fetiţa în vârstă de 5 ani ar fi încercat să închidă un geam, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 4. În cădere s-a lovit de o antenă de televiziune, fixată la un etaj inferior, şi de o copertină montată în exteriorul blocului, la etajul 1, căzând în zona verde, în spatele blocului. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara într-un comunicat citat de Agerpres.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în față la Kaufland Găvana!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: