O nouă fabrică în România! Investiție de 130 milioane de euro

de | 13.10.2022 08:21 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Apare o nouă fabrică în România! Vestea a fost dată, miercurim de OMV Petrom, care a anunțat o investiție de 130 de milioane de euro.

Mai exact, va fi construită o nouă unitate de produse aromatice la rafinăria Petrobrazi.

Planul de investiții este pentru următorii 3 ani, iar suma de bani va fi destinată unei noi unități de produse aromatice la rafinăria Petrobrazi, din Ploiești.

Potrivit anunțului, unitatea va funcționa la standarde moderne, iar impactul asupra mediului va fi redus. Capacitatea de procesare a noii unități va fi de circa 1.500 tone/zi de benzină reformată.

Cererea pentru benzină continuă să fie robustă în zona de sud-est a Europei. În paralel cu dezvoltarea ofertei noastre de produse de mobilitate alternativă, vrem să asigurăm pentru clienții noștri produsele de care au nevoie, la standarde ridicate de mediu. Urmează și alte investiții semnificative la Petrobrazi, atât pentru eficiența tehnologică a rafinăriei, cât și pentru producția de bio-combustibili de generația a doua”, a transmis Radu Căprău, reprezentant OMV Petrom responsabil pentru activitatea de Rafinare și Marketing, conform adevarul.ro

Noua unitate ar putea fi pusă în funcțiune peste 4 ani.

Foto Economica.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Voucherele sociale alimentate cu a treia tranșă. Când vor intra pe card cei 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole