Pastila care ar putea vindeca SARS-CoV-2

de | 22.06.2022 15:53 | Știri, După locație, Național

Veste extraordinară în privința tratamentelor experimentale împotriva COVID-19! Japonezii au inventat o pastilă care ar putea elimina virusul ce provoacă boala.

Este vorba despre un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd. Pastila S-217622, „a demonstrat o eliminare rapidă a virusului infecţios SARS-CoV-2”, a precizat Shionogi prin intermediul unui comunicat, citând rezultatele fazei 2b din studiul clinic de fază II/III al medicamentului.

Deocamdată, pastila antivirală este în evaluare că către autoritățile de reglementare din Japonia.

În luna martie, producătorul de medicamente dezvăluia că va lansa un studiu global de fază III la nivel mondial privind acest tratament, cu sprijin din partea guvernului american. De asemenea, directorul general Isao Teshirogi a spus că în cazul în care medicamentul va putea fi administrat, producția va ajunge la 10 milioane de doze pe an.

Foto Zf.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19