O șoferiță și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai pentru că se grăbea la programarea de la gene!

de | 29.12.2022 09:15 | Știri, Eveniment, Național

O șoferiță din Brăila a luat proasta decizie de a-și parca mașina pe linia de tramvai în graba ei de a ajunge să își pună gene false. Femeia a blocat șinele timp de zeci de minute, relatează debraila.ro, potrivit Digi24.

Sesizarea a venit din partea Dispeceratului Braicar, în cursul zilei de miercuri, când a informat că un autoturism marca BMW este parcat aproape de linia de tramvai, blocând circulația pe calea de rulare.

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale, care a identificat proprietarul mașinii. Este vorba despre o tânără de 24 de ani din comuna Movila Miresii.
Ea le-a spus polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze ca să ajungă la programarea de la gene false, cu adăugarea că nu și-a dat seama că blochează tramvaiul.

Femeia s-a ales cu o amendă de 580 de lei și 3 puncte penalizare.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se anunță epidemie în România! Medicii trag semnal de alarmă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole