O tânără de 17 ani și-a bătut și umilit o colegă! Tatăl agresoarei a filmat bătaia și a pus-o pe internet!

de | 30.09.2022 21:13 | Eveniment, Național, Știri

O fată de 17 ani, din Arad, a bătut o tânără de doar 15 ani. Tatăl vitreg al agresoarei, de doar 28 de ani, a filmat scenele violente dintre cele două tinere. Filmarea a fost postată pe internet chiar de agresoare, pentru a se lăuda. Videoul a ajuns viral. Amândoi au fost reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore, conform Digi24.

Cei doi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a precizat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pentru AGERPRES.

În filmare se observă cum agresoare o lovește pe victimă cu picioarele. După ce videoul a fost distribuit de tânăra de 17 ani pe internet pentru a se lăuda în grupul de prieteni, s-a început o anchetă cu privire la caz.
Filmarea arată imagini șocante în care victima este aruncată pe jos, lovită la cap, cu picioarele de repetate ori, iar agresoarea o amenință că îi va da foc.
Conform Digi24, tânăra de 15 ani primeşte, în aceste momente, asistenţă de specialitate de la DGASPC, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Foto Libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu cu victimă în Argeș! Bărbatul a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Uda

Ultimele articole