anchetaonline.ro

O televiziune din România își schimbă numele și sigla

de | 27.09.2022 09:37 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Schimbare la un post de televiziune din România! Începând de marți, 27 septembrie, postul Antena 3 se va numi oficial „Antena 3 CNN”, după ce a fost semnat un parteneriat exclusiv cu rețeaua americană CNN.

Mai mult, postul de televiziune are și o nouă siglă.

Solicitarea schimbării a fost făcută în urmă cu câteva zile la Consiliul Național al Audiovizualului.

Sabina Iosub, reprezentant al postului TV, a transmis că Antena 3 va oferi și mai multe informații pentru telespectatori, odată cu schimbarea produsă.

Ne dorim să oferim publicului din România şi mai multă informaţie la un nivel mai înalt, conform standardelor şi procedurilor CNN International. Structura de programe nu se modifică, procentele nu se modifică. Însă, venim cu lucruri noi, cu emisiuni noi, infografii, lucruri care contează foarte mult pentru a înţelege cât mai bine subiectele.

Principalele emisiuni ale postului le veţi regăsi. O să vedeţi adaptări ale programelor, o pondere în ceea ce înseamnă zona de ştiri externe, abordări diferite conform a ceea ce vedeţi la CNN International. Am modificat în mare parte studiourile tocmai pentru a fi şi vizuali cât mai aproape de telespectatorii noştri”, a motivat Sabina Iosub în fața membrilor CNA.

De asemenea, postul de televiziune își va schimba și identitatea vizuală, precum și grila de programe și conceptul. Mișcarea vine după ce în luna august a acestui an, o echipă de la CNN a venit în București pentru a stabili cu reporterii, redactorii, editorii și cu producătorii postului o implementare cât mai rapidă a regulilor impuse de CNN la nivel internațional.

Foto Today

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Țigările Carpați și Snagov au reapărut în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București