anchetaonline.ro

O văduvă cu doi copii cu handicap sunt nevoiți să plătească reparațiile la o mașină de poliție care le-a ucis soțul și tatăl!

de | 04.11.2022 11:00 | Știri, Eveniment, Național

Ministerul Afacerilor de Interne cere unei văduve cu doi copii, ambii diagnosticați cu probleme grave de sănătate, să plătească reparațiile mașinii de poliție care l-a ucis pe soțul și tatăl lor.

Tragicul eveniment a avut loc în urmă cu 5 ani, mai exact pe 7 februarie 2017, când mașina care aparține unei structuri ale Ministerului Afacerilor Interne l-a lovit mortal pe soțul femeii.

Bărbatul a plecat la serviciu, iar soția pe drumul către școală, împreună cu cei doi copii. Bărbatul a încercat să traverseze neregulamentar și a fost lovit de o limuzină Audi din cadrul MAI care circula peste limita de viteză legală, potrivit Digi24.

Acum, văduva este somată să plătească 30.000 de lei și nu știe cum o să facă rost de bani.

Mai mult de atât, MAI cere banii cu dobândă și suma actualizată cu indicele inflației!

 

 

 

Sursa Foto Constanta de Azi

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

Accident rutier grav! Victimele sunt un copil și doi adulți!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: