Olimpiada de Astronomie și Astrofizică, etapa județeană

de | 08.04.2023 14:22 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Inspectoratul Școlar Județean Argeș anunță că proba scrisă pentru etapa județeană a ONAA se desfășoară în data de 06 mai 2023 la Colegiul Național ” I.C. Brătianu”, Pitești.

Secțiunile ONAA sunt: a) Secţiunea Juniori 1-J1, b) Secţiunea Juniori 2-J2, c) Secţiunea Seniori 1-S1, d) Secţiunea Seniori 2-S2. Elevii pot participa la una din cele patru secțiuni, stabilite în funcţie de clasa în care se află elevul, în anul desfăşurării competiţiei naţionale, precum şi de încadrarea vârstei acestuia în limitele stabilite în regulamentele internaționale ale: Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică (IOAA_S), Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori (IOAA_Jr), al Olimpiadei Internaționale de Astronomie (IAO) sau a altor competiții de astronomie și/sau astrofizică la care România va participa. Găsiți aici toate amănuntele referitoare la Olimpiada de Astronomie și Astroficiă.

Foto descriptiv. Sursă foto: bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simfonia Lalelelor 2023. Dan Negru: Abia aștept să ne vedem acolo!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Ultimele articole