anchetaonline.ro

Opt bărbați din Argeș au adus un prejudiciu de 1.700.000 de lei prin declarații false!

de | 06.07.2022 19:50 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 5 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal ce atestă șase infracțiuni penale de evaziune fiscală continuată și alte două de evaziune fiscală în formă continuată. Dosarul penal cercetează opt bărbați, din județul Argeș, care au creat un pejudiciu de peste 1.700.000 de lei.

Astfel, în vederea cercetărilor desfășurate de către polițiști, în perioada decembrie 2010 – martie 2012, opt bărbați au adus un prejudiciu de 1.700.000 de lei statului. Inculpații au vârste cuprinse între 41 și 69 de ani, iar, la momentul respectiv, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, din Argeș și Prahova, aceștia au înregistrat și declarat cheltuieli care nu au avut loc.

Cheltuielile reprezentau achizițiile de materiale de construcție, cumpărate de la două societăți comerciale din județele Argeș și Gorj.

Totodată, polițiștii au pus sechestru auspra bunurilor deținute de către inculpați.

De asemenea, dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, cu măsura de trimitere în judecată, iar pe parcursul cercetărilor, organele oficiale au recuperat suma aproximativă de 250.000 de lei.

 

Foto descriptiv/Sursa Stirile ProTv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie de 32 de ani din Argeș, șantajată sexual de fostul iubit de 24 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: