Orașul Mioveni are o hartă digitală

de | 02.02.2024 15:00 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioveni anunță că vine în sprijinul comunității prin digitalizarea serviciilor publice. Primăria Orașului Mioveni pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice o hartă interactivă a localității, care poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile miovenicity.ro și pe site-ul Primăriei, la următorul link: mioveni-city.

Harta interactivă pentru public cuprinde cele mai importante detalii precum denumirea străzilor, adresele blocurilor și a scărilor de bloc, numerotarea imobilelor, identificarea instituțiilor și alte informații utile. De asemenea, aplicația dispune și de un motor de căutare în timp real a unei străzi, sau identificarea unui traseu de deplasare între două puncte din oraș.

În prezent, departamentul de IT în colaborare cu firma parteneră lucrează la definitivarea proiectului, motiv pentru care, unele posibile erori urmează a fi corectate până la finalului lunii februarie 2024, când aplicația va fi în întregime funcțională. Ceea ce este foarte important este faptul că această hartă poate fi actualizată permanent, mai explică cei din administrația locală. Orice sugestie sau inadvertență pot fi comunicate pentru remediere la adresa de email: it@emioveni.ro .

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vreme severă în SUA! MAE a emis o atenționare de călătorie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni