Organizația Seniorilor Naționali Liberali din Pitești și-a ales noul președinte

de | 04.06.2022 14:49 | Știri, Județean, Pitești, Politic

  • Organizația Seniorilor Naționali Liberali din Pitești și-a ales, astăzi, noul președinte, în persoana doamnei Viorica Dumitru-Brădianu.

 

La eveniment au participat din partea structurii centrale a SNL, președintele Lucrețiu Tudoriu și secretarul general, Emilia Dumitrescu.

Alături de seniorii din Pitești au fost Dorina Stanciu, președintele SNL Argeș, prefectul județului, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și președintele OFL Argeș, Cristina Ghineț.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a transmis un mesaj seniorilor liberali piteșteni cărora le-a mulțumit pentru implicarea în activitatea politică și i-a asigurat că vor fi o parte importantă a echipei PNL Argeș.

 

din pitesti

 

De asemenea, tot astăzi, Organizația Femeilor Liberale din Pitești și-a ales, astăzi, noul președinte, în persoana doamnei Elena Flavia Ghițu.

Doamnelor din Pitești le-au fost alături prefectul județului, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și președintele OFL Argeș, Cristina Ghineț. Felicitări, Flavia, mult succes în activitate!

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a transmis un mesaj doamnelor din Pitești, cărora le-a spus că OFL poate să ajungă una dintre cele mai puternice organizații din PNL și le-a asigurat de tot suportul.

 

OFL Argeș are un potențial foarte mare de creștere și ne bazăm pe un plan smart de a dezvolta acest proiect extraordinar. Avem deja 10 femei în conducerea PNL Argeș care au devenit o parte importantă a echipei județene.”

 

 

din pitesti

 

 


Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Mihai Coteț | Pitești | PNL | PNL Argeș