Ovidiu Puiu, senator PSD de Argeș: ”Vom găsi împreună o cale mai bună spre dezvoltarea durabilă”

de | 28.03.2023 18:13 | Știri, Județean, Național, Politic

Ovidiu Puiu, senatorul PSD de Argeș, a participat astăzi la semnarea Declarației comune a Comisiei pentru mediu din Senatul României, Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova.

Membru al Comisiei pentru mediu din Senatul României, senatorul PSD de Argeș, salută adoptarea Declarației comune și dialogul bilateral.

”Am participat astăzi, în Parlamentul României, la semnarea Declarației comune a Comisiei pentru mediu din Senatul României, Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova.

Declarația conține angajamentul reciproc de transfer de know-how și bune practici în domeniile de competență și interes reciproc. Republica Moldova și-a asumat oficial un parcurs european, iar România și-a arătat deschiderea și disponibilitatea de a sprijini eforturile de reformă legate de protecția mediului, schimbări climatice și promovarea economiei verzi.

În calitate de membru al Comisiei pentru mediu din Senatul României, salut o data în plus adoptarea Declarației comune și dialogul bilateral. Îmi exprim totodată speranța că vom găsi împreună o cale mai bună spre dezvoltarea durabilă și că vom da și mai mult sens lucrurilor care ne leagă!”, a precizat senatorul PSD de Argeș, Ovidiu Puiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ovidiu Puiu, senator PSD de Argeș: Securitatea energetică rămâne miza cea mare a zilelor noastre!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ovidiu Puiu