Până pe 26 aprilie. Porți deschise la Apă Canal 2000 SA Pitești!

de | 22.02.2024 11:15 | Pitești, Lifestyle

Unitățile de învățământ pot merge în vizită cu elevii la stațiilor de tratare a apei potabile și la stațiile de epurare. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești anunță că și în acest an deschide porțile stațiilor de tratare a apei potabile și a stațiilor de epurare, având în vedere că, în perioada 11 septembrie 2023 – 26 aprilie 2024, se desfășoară Programele Naționale ”Școala altfel” și ”Săptămâna verde”.

În acest sens, elevii și cadrele didactice de la unitățile de învățământ din Argeș au posibilitatea să viziteze aceste obiective și, totodată, să afle detalii despre istoria alimentării cu apă a orașelor Pitești, Costești și Topoloveni, precum și informații despre procesele de potabilizare a apei şi, respectiv, de tratare a apelor uzate menajere.

Unde se fac înscrierile?

Numai în perioada septembrie – decembrie 2023, aproximativ 300 de elevi și cadre didactice au urmat traseul tehnologic al apei, însoțiți de ghizii societății, și au primit răspunsuri la toate curiozitățile legate de acest domeniu. Înscrierile în programele ”Școala altfel” și ”Săptămâna verde” se vor face în baza ”Regulamentului de participare” postat pe site-ul societății, la secțiunea Media – Piky, documentele putând fi transmise pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau depuse la Ghișeul Unic din Bd. I.C. Brătianu, nr. 24A. Mai multe informații se pot obține la nr. de telefon 0756123975, Elena Siminea – Coordonator Program Educațional. Prin aceste acțiuni, societatea Apă Canal 2000 urmărește să contribuie semnificativ la conștientizarea tinerei generații în ceea ce privește rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Este oficial! Ministerul Educației anunță: Clasă de fotbal pentru fete la LPS Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 SA