Parc de joacă în Mihăești! Veste bună pentru locuitorii comunei

de | 16.04.2022 16:38 | După locație, După subiect, Lifestyle, Rural, Știri

Veste minunată pentru locuitorii din comuna argeșeană Mihăești! De acum, micuții din localitate se pot bucura de joacă în aer liber, după ce primul parc din Mihăești și-a deschis porțile.

Este vorba de parcul din satul Furnicoși, denumit generic „Poiana Veseliei”. Copiii sunt așteptați să răspândească ghidușiile și zâmbetele lor nevinovate în părculețul de joacă.

poiana-veseliei-mihaesti (6)

Inaugurarea a avut loc vineri, 15 aprilie, iar primarul comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, a fost alături de cei mici, dar și de cei mari, care s-au adunat la acest eveniment.

278574135 494653229068275 4865115811470243964 n - Parc de joacă în Mihăești! Veste bună pentru locuitorii comunei

15 Aprilie 2022, zi cu soare, zâmbete și voie bună, toate înglobate în două cuvinte: Poiana Veseliei.
Cu mic, cu mare, ne-am adunat în satul Furnicoși unde porțile părculețului de joacă s-au deschis spre bucuria celor mici, dar nu numai. Soarele astăzi ne-a mângâiat atât obrăjorii zglobii cât și sufletele, a transmis primărița.

poiana veseliei mihaesti 5 - Parc de joacă în Mihăești! Veste bună pentru locuitorii comunei
Mulțumesc tuturor celor care au fost vineri prezenți în poiana din fața bisericii Furnicoși, unde împreună am creat momente care sper eu ca vor dăinui în timp!
“Poiana Veseliei” vă așteaptă zilnic pe toți cei care doriți să petreceți momente vesele alături de cei mici, este spațiul unde timpul stă pe loc, este colțul unde vă puteți refugia și puteți da mâna cu ea … COPILĂRIA!”, a adăugat primărița Andreea Crîmpiță-Matei.

poiana veseliei mihaesti 4 - Parc de joacă în Mihăești! Veste bună pentru locuitorii comunei

„Dino Park” în Lunca Argeșului

Micuții argeșeni sunt răsfățații acestui weekend, având în vedere și evenimentele desfășurate cu ocazia organizării celei de-a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor. O altă premieră în Argeș a fost marcată de expoziția cu dinozaurii animați, din Parcul „Lunca Argeșului”, expoziție cu caracter științifico – educațional „Dino Park”, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei noastre.

Întâlnirea cu dinozaurii din Parcul Lunca Argeșului, din Pitești, poate fi extinsă și dincolo de zilele dedicate Simfoniei, expoziția fiind deschisă până pe 31 mai.

Citește despre acest subiect pe anchetaonline.ro:

Dinozauri Simfonie2

Au ajuns dinozaurii la Simfonie! Liber la distracție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Crîmpiță-Matei | Argeș | Lunca Argeșului | Mihăeşti | Pitești | Poiana Veseliei