anchetaonline.ro

De parcă ne-am afla în campanie electorală. Arbitrul Iulian Călin, candidat la Primăria Ștefănești, a anunțat schimbarea numelui unei gări

de | 08.02.2023 14:04 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic, Ștefănești

Arbitrul de Superligă Iulian Călin a apărut în urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook a PNL Ștefănești într-un filmuleț de parcă ar fi în campanie electorală. Anunțat ca viitor candidat din partea PNL la Primăria orașului Ștefănești, Iulian Călin a anunțat schimbarea numelui unei gări, arată cei de la gsp.ro.

”Bună ziua! Mă numesc Iulian Călin și vă anunț cu bucurie că, de la 1 februarie 2023, Gara din Ștefănești se va numi Gara «Ion C. Brătianu», la inițiativa doamnei președinte Alina Gorghiu”, este anunțul făcut de arbitrul de primă ligă într-un videoclip publicat pe Facebook-ul organizației liberale de la Ștefănești. Cu câteva zile în urmă, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, a reconfirmat susținerea pentru Iulian Călin la Ștefănești. Iată postarea de pe pagina de Facebook a PNL Ștefănești: ”O discuție prietenoasă și constructivă pentru Ștefanesti! Președintele PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu, a reconfirmat susținerea pentru Iulian Călin la fotoliul de primar al orașului Ștefanesti iar astăzi s-au trasat primele idei ale strategiei pentru orașul Brătienilor. Cu un suflu nou, proaspăt intrat în politică și venind din cel mai popular domeniu sportiv al României, fotbalul, Iulian Călin speră să polarizeze în jur cât mai mulți tineri și oameni de calitate.”

În anul 2013 Iulian Călin a fost promovat în lotul de arbitri pentru Liga 1, iar în 2022 a intrat în politică. Totodată, potrivit celor de la gsp.ro, în sezonul 2022-2023, el a fost la centru în 10 rânduri. Ultimul meci arbitrat a fost pe 19 decembrie 2022, FCSB – FC Botoșani 1-0.

Sursa foto: Facebook PNL Stefanesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș: ”Este foarte trist că un județ cu un potențial economic uriaș este codaș la atragerea de fonduri europene”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș