Parcul ”Lunca Argeșului”. Tinerii bicicliști sau skateri vor avea o nouă zonă Pump Track!

de | 31.07.2023 12:15 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că va fi amenajată în Parcul ”Lunca Argeșului”, parc preferat de tinerii bicicliști sau skateri, o nouă zonă de recreere, dedicată adolescenților care iubesc provocările sportului pe role.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti.

Procedura de licitație pentru amenajarea zonei se află în desfășurare, termenul de execuție fiind de 6 luni. Terenul studiat, în suprafață de 4498,50 mp, va fi decopertat și nivelat corespunzător, apoi amenajat cu gazon și asfalt, rezultând un skatepark ideal pentru sărituri roller, trick skate ș.a. Amenajarea va beneficia și de aspersoare, sistem de drenare a apelor pluviale și iluminat stradal. Skatepark-urile reprezintă o zonă pentru recreere sigură pentru tineri, promovează exercițiile fizice, este benefic pentru sănătatea mintală și emoțională a adolescenților, fiind eficiente și din punct de vedere al costurilor și contribuind la estetica zonei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL angajează sudori

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole