Partidă de vânătoare cu final tragic! Un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața înainte de Paște

de | 03.05.2024 15:38 | Național, Eveniment

În Săptămâna Mare, un bărbat de 44 de ani a avut parte de un final tragic. El a murit împușcat de prietenul său în timpul unei partide de vânătoare.

Potrivit news.ro, tânărului în vârstă de 34 de ani i s-a descărcat accidental arma şi l-a împuşcat pe camaradul său în zona pieptului.

Nenorocirea a avut loc ieri seară, 2 mai, în jurul orei 21:55, în zona satului Boholt, din comuna Șoimuș.

Cel care a sesizat autoritățile a fost tatăl celui care a tras focul mortal.

La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că,  în timp ce se afla la o partidă de vânătoare  organizată în baza unei autorizaţii legal emise pe raza localităţii  Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare  lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani , participant la vânătoare”, a transmis IPJ Hunedoara.

În ciuda faptului că medicii au ajuns rapid la locul intervenției, aceștia nu au mai putut să-l salveze pe bărbatul de 44 de ani. El s-a ales cu răni extrem de grave, care i-au fost fatale.

 Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Foto descriptiv istockphoto.com
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Deva | Hunedoara

Ultimele articole