Partidul SOS ROMÂNIA, o voce puternică pentru argeșeni!

de | 04.06.2024 13:11 | Județean, Din ediția tipărită, Politic

Partidul SOS România le oferă argeșenilor posibilitatea de a alege un partid nou, un partid cu oameni care nu au mai făcut politică, care vin cu o carieră profesională în spatele lor și care vin reprezentați de propriile fapte. Aceștia și-au propus să schimbe în bine atât județul, cât și țara, pentru a păstra copiii aici și pentru a le putea oferi un viitor în România. „Suntem singurul partid în care toți membrii sunt oameni de bine, oameni care vor să creeze un viitor bun pentru copiii lor, oameni care n-au mai făcut politică, nu au dosare penale, nu au caziere fiscale, nu au datorii la stat, n-au făcut evaziuni, n-au făcut afaceri cu statul. Sunt oameni curați și sinceri care vor să facă cu adevărat ceva pentru țară, spre deosebire de guvernanții din ultimii 34 de ani care n-au dorit să facă decât pentru ei. Asta trebuie să știe alegătorii noștri despre membrii partidului SOS România și chiar și despre mine.”, spune Ingrid Alexandrescu, avocat de profesie, președintele SOS România, filiala Argeș, și candidat la Consiliul Județean Argeș.

VOTAȚI POZIȚIA 7 pe buletinul de vot!

UN OM DINTRE OAMENI, PENTRU OAMENI: Ionuț Miaută pentru Primăria Bascov

Ion Miaută este candidatul SOS România la Primăria Bascov. Acesta vine cu un program pentru administrația locală Bascov, care are în centru cetățeanul și reducerea cheltuielilor inutile și ineficiente.

Sursă foto: ediția tipărită.

”Nu vreau să vă promit, dar vă propun:

reducerea cheltuielilor și poverii fiscale:

  • Aerisim birocrația, nu mai angajăm în primărie, păstrăm doar strictul necesar pe criteriul performanței.
  • Desființăm Poliția Locală și investim în monitorizarea video.
  • Achiziții responsabile, nu pe criteriul liniei de partid.
  • Plafonarea taxelor și a impozitelor locale.

– solidaritatea și asistența socială:

  • Nu se pot ignora cazurile de ilegalitate și viclenie care provoacă dispersie de resurse, alături de drepturi și obligații pentru toți asistații sociali.
  • Stabilim reguli clare în furnizarea diferitor ajutoare sociale și întreprindem măsuri eficiente împotriva celor care nu respectă regulile, prin controale constante.

– tineret și sport:

  • Construirea unui bazin de înot și a unui centru multifuncțional sportiv (sală fitness etc.)

– abordare inovatoare:

  • Independență energetică a comunei, eventual și a județului, prin tehnologia viitorului: topirea gunoiului și a resturilor vegetale, a biomasei prin piroliză, și montarea unor centrale pe peleți.
  • Independență potabilă: implementarea de stații de pompare a apei, implementarea de stații pentru epurarea apei menajere.

Să facem împreună ce este mai bine pentru comuna noastră, cu toți suntem conștienți că avem nevoie de un mediu curat, de servicii publice corecte, avem nevoie de parcări, de spații pietonale, de parcuri și zone verzi, de piste de biciclete în număr cât mai mare, avem nevoie de respect din partea autorităților publice.

Pentru a realiza aceste lucruri este nevoie de devotament, transparență și angajament.

Nu pot promite nimic altceva decât că mă voi angaja în slujba voastră pentru a reuși și împreună cu voi să creștem calitatea vieții în comuna Bascov.”, este misiunea asumată de către candidatul la Primăria Bascov, Ionuț Miaută.

Echipa lui Ingrid Alexandrescu, SOS România, pentru Consiliul Județean Argeș. Votați poziția 7!

Sursă foto: SOS România - Filiala Argeș.

”Pe alegători îi rog să se uite foarte bine în jurul lor, să analizeze tot ce i-a deranjat în acești 34 de ani, să analizeze toate promisiunile electorale făcute în ultimii ani de actualii guvernanți și de conducătorii de județ. Câte din aceste promisiuni electorale s-au realizat, câte proiecte au fost făcute în interesul comunității și câte în interesul lor, cât de poluat este aerul, pentru că suntem unul dintre județele cele mai poluate din țară, iar România ocupă locul 2 pe plan european la nivel de poluare… La ce nivel a ajuns învățământul, care este nivelul școlilor, în ce stadiu deplorabil se află Spitalul Județean?! Alegătorii trebuie să analizeze foarte bine candidatul și ceea ce poate să facă el, dar și ceea ce a făcut, să analizeze faptele candidaților și, dacă nu le convine ceva din ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani, și dacă au votat așteptând cu totul altceva decât au primit în acest timp, să facă o schimbare și să voteze un partid nou, cu oameni noi care vin cu o carieră în spate, vin cu propuneri reale, cu proiecte viabile și care au în vedere interesele cetățenilor cu prioritate, spre deosebire de alte interese pe care le-au avut în vedere edilii județului până la acest moment. Dorim o transparență totală a tuturor serviciilor, a tuturor licitațiilor, a tuturor proiectelor, o comunicare permanentă cu cetățenii cu privire la fiecare proiect ce urmează a fi derulat în funcție de necesitate, de viabilitate și de eficiență.”, este mesajul avocatului Ingrid Alexandrescu, președintele filialei Argeș a SOS  România. Aceasta este candidat la președinția Consiliului Județean Argeș, având alături o echipă de oameni profesioniști și integri.

Material publicat de MB Agency Complete, la comanda Partidului SOS România, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240071. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ingrid Alexandrescu, președinte filiala Argeș – S.O.S. România: ”Vom intra atât în Consiliul Județean cât și în Consiliile Locale”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole