anchetaonline.ro

Patronul Bunătăți de Topoloveni a cumpărat o închisoare! Incredibil ce vrea să facă din ea!

de | 10.06.2022 17:24 | Știri, Administrație, Național

Mohammad Murad deține numeroase afaceri în România, de la resorturi de lux la mare și în capitală, la structuri de producție sau companii de servicii. Familia Murad nu a stat departe nici de afacerile din Arges, preluând acum mai mulți ani controlul complexului de fabrici MGC Topoloveni.

Cu toate acestea, omul de afaceri tocmai ce a anunţat un nou proiect. Mohammad Murad a cumpărat închisoarea Doftana şi are în plan să o transforme într-un complex hotelier cu peste 1.000 de locuri. De asemenea, el a mai precizat că valoarea investiţiei se ridică la 25 de milioane de euro.

Am văzut în ultimele zile foarte multe comentarii şi pozitive, şi negative, la ultima achiziţie, ultima încercare de a redeschide zona Prahovei. A fost organizată o licitaţie referitoare la închisoarea Doftana. Am exprimat dorinţa de a face o investiţie amplă acolo. Acest lucru îl fac de peste 20 de ani, unde sunt active lăsate în paragină, care au fost şi reprezintă nişte simbolurile ale istoriei României. Nu ştiam foarte multe despre închisoarea Doftana, am citit. Chiar dacă au fost nişte simboluri un pic mai negative, că e vorba de o puşcărie, ştiţi foarte bine că acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej, zona are foarte multă istorie. Eu cred că nu există o afacere durabilă dacă nu are în spate istorie”, a declarat Mohammad Murad, într-o conferinţă de presă care a avut loc în decursul zilei de miercuri.

Astfel, omul de afaceri a comunicat că închisoarea va fi transformată într-un complex hotelier, locurile de cazare ajungând la un număr de peste 1.000.

Vom face cel mai mare centru de conferinţe din România, cu peste 1.000 de locuri de cazare, primul complex hotelier destinat conferinţelor. Tot ce se va consuma acolo vor fi produse bio. Zona este atractivă pentru oameni şi are multe avantaje, unul din ele este apropierea de Bucureşti, e la o oră de Bucureşti. E un peisaj superb. Suntem gata pregătiţi să investim. Investiţia se va ridica în prima fază la 25 milioane de euro, urmând sa fie extinsă dacă e nevoie”, a mai anunţat omul de afaceri.

Sursa foto Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier la Lunca Corbului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni