Patru braconieri din Argeș au fost trimiși în judecată după ce au fost prinși la vânătoare!

de | 27.10.2023 23:10 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Astfel, din cercetările făcute de organele de lege, s-a constatat că patru bărbați ce aveau cinci câini din rasa ogar, au fost prinși în noaptea de 3 spre 4 octombrie, în jurul orei 04:00, în timp ce se duceau la vânătoare.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, toți din Răscăeți, județul Dâmbovița, se deplasau cu un autoturism în fondul de vânătoare din extravilanul comunei Negrași.

Aceștia au fost observați de către paznicii de vânătoare din cadrul Ocolului Silvic Costești și de către un reprezentant al Asociației de Vânătoare Stejarul București.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, precum și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, care au identificat unul dintre cei patru bărbați.

Ulterior, în ziua de 5 octombrie, după ce au fost identificați și găsiți și ceilalți făptași, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță față de toți cei patru.

Mai mult de atât, polițiștii au confiscat autoturismul utilizat la săvârșirea faptelor, precum și a câinilor din rasa ogar, care au fost predați reprezentanților unei asociații chinologice.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Sursa Foto ARQ
Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat beat a sunat la 112 să anunțe o bombă la termocentrala de la Rovinari!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole