Patru incendii au avut loc în Argeș într-o singură noapte!

de | 07.02.2023 13:09 | Știri

În noaptea trecută, de luni spre marți, ISU Argeș a acționat pentru stingerea a patru incendii ce au avut loc în județul Argeș.

Aceștia au intervenit în Pitești, Bradu, Corbeni și Călinești.

Sirenele au răsunat și luminile girofarurilor de pe autospecialele de pompieri se vedeau trecând în mare grabă spre fiecare eveniment, pentru a interveni operativ la înlăturarea efectelor negative.

Primul a fost un accident rutier urmat de un incendiu la un autoturism, în municipiul Pitești, iar ulterior au urmat un incendiu la un operator economic din localitatea Bradu și două incendii la o locuință din localitatea Corbeni și o cabană din localitatea Călinești.”, anunță ISU Argeș.

Forțele de intervenție s-au deplasat de urgență la intervențiile la care au fost solicitați, iar din fericire, în urma evenimentelor produse nu a rezultat nicio victimă.

În continuare suntem pregătiți să intervenim la nevoie, dar pentru a putea evita producerea unor situații de urgență vă recomandăm să verificați periodic sistemele de încălzire ale locuințelor, să nu folosiți improvizații la sistemul electric și să vă informați asupra modului de comportare în diferite situații de urgență prin intermediul site-ului fiipregatit.ro și al noii aplicații de mobil DSU.”, transmite ISU Argeș.

Sursa Foto ISU Argeș/Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur a avut loc în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: