În patru luni va fi gata! Începe modernizarea terenului sintetic de fotbal de la ”Aripi”

de | 29.04.2024 13:55 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea terenului sintetic de fotbal Aripi al Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul” din Pitești. Autoritățilșe anunță că terenul va fi gata în patru luni.

Contractantul este Asocierea dintre SC BLUART ROM GRUP SRL (lider), SC SILVORA TERA SRL (asociat), SC ENERGO PREST COMPANY SRL (asociat) cu subcontractantul SC SOLEXPERT COMPANY SRL. Valoarea contractului este de 600.096,32 cu TVA, iar durata de execuție a acestuia este de 4 luni (proiectare – 1  lună, execuție lucrări – 3  luni).

Actualul covor sintetic, înlocuit cu gazon artificial de 60 de milimetri

Potrivit infortmăriiu transmise de administrația locală din Pitești, în prezent, terenul este utilizat de către copiii legitimați la clubul sportiv ”Viitorul”, ca teren de fotbal. Pe amplasament există amenajat un teren de fotbal cu gazon sintetic, montat în anul 2007, împrejmuit cu gard din plasă de sârmă montată pe stâlpi metalici, iluminat de 6 lămpi cu LED montate, de asemenea, pe stâlpi metalici. Gazonul sintetic existent pe teren este uzat, are un aspect estetic neplăcut, prezintă denivelări și nu mai îndeplinește cerințele calitative necesare pentru practicarea jocului de fotbal.

 Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Lucrările ce urmează a fi realizate sunt:

  • desfacerea covorului sintetic existent pe teren și demontarea porților existente;
  • aplicarea unui strat de nisip de 3 cm grosime, peste stratul suport existent;
  • montarea unui nou gazon artificial, cu o grosime de 60 mm;
  • marcarea terenului cu vopsea de culoare albă, rezistentă la acțiunea factorilor de mediu;
  • montarea celor două porți cu plasă din polietilenă.

Terenul destinat pentru reabilitare are o suprafață construită de 3.166 mp și aparține domeniului public al Municipiului Pitești, fiind situat în intravilanul localității

”Începem și modernizarea terenului sintetic de fotbal Aripi al Liceului cu Program Sportiv Viitorul din Pitești!

Cu o lungime de 80,38 metri și o lățime de 40,20 metri, terenul utilizat de copiii legitimați la clubul piteștean va fi reamenajat prin înlocuirea actualului covor sintetic cu gazon artificial de 60 de milimetri de cea mai bună calitate, marcaj cu vopsea albă rezistentă la factori de mediu, porți noi din polietilenă, iluminat cu LED!

Am semnat astăzi, 29 aprilie 2024, contractul de proiectare și execuție, conform căruia în 4 luni vom beneficia de încă un spațiu pentru sport reabilitat complet!”, a transmis, pe pagina de Facebook, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată programul de circulație al autobuzelor Publitrans, în perioada 01 mai – 06 mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești