Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case!

de | 10.11.2023 09:55 | Știri, Eveniment

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost arestaţi, după ce au atăcat, în Arad, o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri.

Potrivit Antena 3 CNN, aceștia au atacat, cu cocktailuri Molotov, casa, iar acum sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

Conform sursei citate, totul ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri privind un scuter.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, evenimentul s-a petrecut pe timpul nopții.

După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au declarat procurorii, potrivit sursei citate.

 

 

Sursa Foto Descriptiv Descopera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Familia unui deținut de la Penitenciarul Mioveni a amenințat că se va autoincendia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole