anchetaonline.ro

Paznici din Argeș – negăsiți la post în timpul orelor de muncă!

de | 22.11.2022 18:12 | Știri, Eveniment, Județean

Organele oficiale de poliție din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, Compartimentul Sisteme de Securitate, au acționat în ultimele 24 de ore și verificat modul de organizare a pazei la 4 obiective industriale, precum și modul de efectuare a serviciului la alte 3 obiective, unde au fost verificați aproape 10 paznici.
La 3 obiectivele ce ai fost verificate cu privire la modul de organizare a pazei, au fost identificate mai multe nereguli referitoare la neimplementarea tuturor măsurilor dispuse prin analiza de risc, respectiv analiza de risc neactualizată. Au fost aplicate trei sancțiuni cu avertisment,.
Totodată, după ce au fost verificați paznicii de la celelalte trei obiective, polițiștii au constatat abateri privind nerespectarea consemnului general sau particular al postului prin părăsirea postului de pază fix/a traseului, respectiv lipsa elementelor distinctive.

 

Foto descriptiv/ Sursa Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vârsta minimă legală pentru donarea de sânge poate fi de 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: