Pe 8 septembrie, comuna Priboieni celebrează 507 ani de la prima atestare documentară

de | 05.09.2022 12:58 | Știri, Lifestyle, Rural

Dublă sărbătoare pentru locuitorii comunei Priboieni, pe data de 8 septembrie. De Sf. Mărie mică, localitatea marchează împlinirea a 107 ani de la momentul primei atestări documentare a satului Priboieni. Ziua comunei Priboieni bifează cea de-a XIV-a ediție și este o bucurie pentru comunitatea locală, deoarece reprezintă un prilej de revedere și socializare.

Primarul Sorin Lupu își așteaptă concetățenii în număr cât mai mare să participe la Ziua Comunei, pe 8 septembrie, în parcul localității, cu începere de la ora 15:00. Spectacolul folcloric va aduce pe scenă rapsozi îndrăgiți, invitați de seamă, printre care Niculina Stoican și Valentin Sanfira. De asemenea, ansamblurile Doina Argeșului și Doina Cârcinovului vor readuce în fața publicului dansurile tradiționale românești.

afis Priboieni

Cu acest prilej vor fi premiate 6 cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur, bifând 50 de ani de căsnicie, un elev cu rezultate deosebite la evaluarea națională și se va oferi și o diplomă de excelență acordată pentru activitatea desfășurată în localitate.

Evenimentul este organizat de Primăria Priboieni și Consiliul Local.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni | Sorin Lupu

Ultimele articole