(VIDEO) Percheziții la Berevoiești. Bărbat de 36 de ani reținut pentru trafic de persoane

de | 04.05.2023 15:05 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

  • Bărbat din Argeș reținut de polițiști!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat miercuri, 3 mai, o percheziţie domiciliară, în comuna Berevoești, la locuinţa unui bărbat, de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Acesta a fost reținut de oamenii legii.

Se pare că bărbatul ar fi racolat, prin metoda loverboy, o femeie, de 25 de ani, pe care, ar fi obligat-o să practice prostituția, pe teritoriul Germaniei, în folosul material al acestuia. Perioada în care femeia a practicat prostituția este între anii 2020 – 2023.

Cercetările au pornit de la o sesizare referitoare la violență domestică, la data de 2 spre 3 martie, în urma căreia polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

bărbat reținut berevoiesti

În aceleași împrejurări, în urma parcurgerii procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, care ulterior a fost confirmat de către instanța de judecată.

 

De asemenea, în urma datelor referitoare la posibila exploatare a femeii în cauză, prin obligarea la practicarea prostituției în afara țării, a fost informată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești.

 

Din cercetări s-a stabilit faptul că, începând cu anul 2020, bărbatul în cauză ar fi racolat, prin metoda loverboy, o femeie, de 25 de ani, pe care, în perioada 2020 – 2023, ar fi obligat-o să practice prostituția, pe teritoriul Germaniei, în folosul material al acestuia”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Argeș.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosar penal pentru un argeșean! Și-a hărțuit soția cu care se află în divorț

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole