Percheziții la domiciliul fiicei afaceristului ucis în atentatul cu bombă din Arad

de | 23.10.2024 11:15 | Eveniment, Național

Polițiștii efectuează mai multe percheziții domiciliare în dosarul afaceristului Ioan Crișan ucis cu o bombă amplasată sub mașină, la Arad.

Incidentul s-a petrecut în luna mai a anului 2021.

Un număr de patru persoane sunt vizate de aceste percheziții, una dintre ele fiind chiar fiica lui Ioan Crișan. Aceștia vor fi duși la audieri. potrivit Antena 3 CNN.

„În această dimineață, Poliţia Română şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează 7 percheziții domiciliare, în cauza intens mediatizată, privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri, prin folosirea unui dispozitiv exploziv, în municipiul Arad.

Subliniem că, în cadrul acestui dosar penal, vorbim despre un volum impresionant de activități investigative şi de cercetare penală, realizate de către cei implicați în soluționarea cauzei, în acest sens fiind alocate importante resurse umane şi logistice.

Efortul instituţional depus în soluționarea cauzei a avut un caracter continuu şi a presupus, inclusiv, activități de cooperare în plan intern şi extern.

Activitățile derulate se circumscriu măsurilor luate la nivelul autorităţilor statului român pentru siguranța comunității, precum şi pentru identificarea şi pedepsirea tuturor celor care săvârşesc infracțiuni”, precizează Poliția Română.

Cine a fost Ioan Crișan?

Ioan Crişan a fost electronist la Aeroportul din Arad, timp de 25 de ani și mai apoi a lucrat în transporturi. Succesul a apărut în urma pasiunii pentru pescuit, investind într-o crescătorie de somn african, conform presei locale,

Acesta a murit în urmă cu trei ani atunci când maşina în care se afla a explodat,

 

 

Foto: Antena3 CNN

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVOCATA INGRID ALEXANDRESCU A CONTESTAT LISTELE DEPUSE DE ȘOȘOACĂ PENTRU PARLAMENT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Parlament