Percheziții la maneliști! Sunt bănuiți că au cerut ilegal ajutoare de la stat în pandemie

de | 15.11.2022 12:28 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Sunt percheziții de amploare, marți, în mai multe județe din țară, fiind vizate mai multe persoane bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnatură privată.

Vorbim de 73 de percheziții desfășurate în județele Gorj, Dolj, Ilfov, Dâmbovița, dar și în Capitală.

Potrivit procurorilor, mai mulți maneliști sunt suspectați că ar fi declarat concerte fictive anulate în perioada pandemiei pentru a beneficia de ajutoare de la stat. Printre maneliștii vizați se numără Dan Armeanca, iar alții precum Cristi Dules și Dan Bursuc ar fi citați ca martori.

Oamenii legii spun că vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, iar cei vizați vor fi aduși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru audieri.

Prejudiciul adus statului este de 553.792 de lei.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Și-a bătut iubita de 15 ani, i-a dat foc hainelor și a lovit un polițist!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Dolj | Gorj | Ilfov