Argeș: Și-a bătut iubita de 15 ani, i-a dat foc hainelor și a lovit un polițist!

de | 15.11.2022 08:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Stolnici, a fost arestat pentru 30 de zile. Polițiștii din Lunca Corbului au fost sesizați printr-un apel la 112, pe 11 noiembrie, cu privire la faptul că bărbatul își agresa prietena, în vârstă de doar 15 ani. Mai mult, acesta ar fi dat foc mai multor haine ale fetei.

Inițial, oamenii legii au intervenit în jurul orei 19:00, fiind chemați de un aparținător al fetei, care ar fi sunat-o pe minoră, moment în care a auzit cearta dintre cei doi. Ajunși la fața locului, fata a spus că au avut loc doar contradicții verbale și nu a dorit să fie emis un ordin de protecție provizoriu.

Ulterior, în jurul orei 20:30, polițiștii au intervenit, din nou, găsind mai multe obiecte vestimentare arse. Văzând polițiștii, tânărul a reacționat agresiv, având intenția de a o lovi pe fată. Mai mult, bărbatul l-a lovit pe unul dintre polițiști. În cele din urmă, oamenii legii au fost nevoiți să folosească un spray lacrimogen.

Tânărul a fost imobilizat și dus la sediul poliției. A fosst întocmit dosar penal pentru violență în familie, sub aspectul infracțiunii de distrugere, iar în urma parcurgerii procedurii specifice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată, pentru că a lovit polițistul, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, referitor la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânără ucisă de propriul logodnic! Bărbatul credea că visează

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole