Iubitul tinerei care a fost ucisă în Irlanda era depresiv: „Am visat că o omoram și m-am trezit din vis și ea era moartă..”

de | 15.11.2022 10:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Ies la iveală noi detalii despre crima din Irlanda, care a șocat o lume întreagă. Cei doi români aveau planuri de căsătorie, nunta fiind programată în iunie 2023. În preajma sărbătorilor de Crăciun, Ioana Mihaela urma să vină acasă și să își caute rochia de mireasă. Din păcate, însă, povestea celor doi a luat o întorsătură tragică.

Iubitul Ioanei a ucis-o prin strangulare, fiind găsită în apartamentul în care locuiau, în orașul Ratoath.

Potrivit presei locale, tânăra, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă, în patul ei, după un apel la numărul de urgențe.

Apelul a fost dat de o prietenă a Ioanei, care a vizitat cuplul înainte cu o zi de producerea crimei. Femeia, Roxana, a spus anchetatorilor că iubitul victimei părea distras și i s-a părut ciudat comportamentul lui.

Prietena Ioanei, cea care i-a vizitat înainte cu 24 de ore de producerea crimei, a povestit cum a decurs ultima lor întâlnire.

Sa va povestesc despre aceasta tragedie..
Vineri in data de 11.10.2022 am primit un apel pe messenger de la victimă spunandu-mi ca partenerul ei este necomunicativ si ca ar fi intrat si mai tare in depresie de cum era acum cateva zile inainte..

M-am deplasat la domiciul lor, le-am facut cadoul de casa noua (mentionez ca de curand si-au cumparat casa prin mortgage) si am incercat sa-l consolez, sa-l sfatuim sa primeasca un tratament pt depresie, de la medic.
Am baut o cafea cu amandoi la ei in bucatarie si dupa o ora si ceva de vizită, am plecat.
Totul parea in regula, inafara de faptul ca el se uita in gol si raspundea foarte greu la orice il intrebai..era ciudat”, a povestit Roxana pe pagina sa de Facebook.

În cursul zilei de sâmbătă, tânără a fost contactată telefonic de Roxana și de familie. Pentru că nu răspundea, membri familiei l-au contactat pe logodnicul fetei, care le-ar fi spus că Mihaela este inconștientă.

Roxana a anunțat autoritățile, precizând că bărbatul ar fi spus „cred că am omorât-o”. Mai mult, logodnicul Ioanei ar fi mărturisit că a crezut că este un vis și că atunci când s-a trezit și-a găsit iubita moartă.

A doua zi Sambata in data de 12.10.2022 am fost contactata de familia fetei din Romania, in jurul orei 17″ si erau foarte panicati ca ea ar fi fost inconstienta si el continua sa zica de cateva ore bune ca nu vine ambulanta.. M-au rugat sa sun la ambulanta pt Mihaela si am sunat.
Dupa ce am sunat ambulanta, am incercat sa-l sun pe el, a raspuns la al 2-lea apel telefonic..

Conversatia a fost una macabră :
Eu:- Alo, ce se intampla cu Mihaela, m-a sunat toata familia ei pe messenger si spuneau ca ar fi inconstienta..ce o patit? Da-mi-o la telefon !!!
El:- Ăăă nu stiu..
Eu:- Cum nu stii, are ochii deschisi? A cazut, sa lovit, ai lovit-o ce ia-i facut? Pot vorbi cu ea, poate vorbi?
El:- Nu poate vorbi..
Eu:-Ce ia-i facut la fata? Vorbeste odata pt ca am sunat ambulanta si este pe drum. Sunt chestii serioase, te rog sa vorbesti odata.
El:-Îi moarta, nu mai mişcă..cred ca am omorat-o..
Eu: Cum ? Ce ia-i facut , cum adica crezi ca ai omorat-o, ai lovit-o sau ceva?
El:- Am avut un vis in care am visat ca o omoream si m-am trezit din vis si ea era moarta..
Am inchis conversatia si am sunat la serviciul 112.

Am sarit in masina si am pornit spre adresa acestora in Ratoath Co Meath, iar cand am ajuns la locul faptei erau Politia, Ambulanta si cei de la criminalistica.
Mi-au dat confirmarea decesului, dar avand in vedere faptul ca inca se investigheaza nu avem mai multe detalii.
Azi o vom identifica la morga si daca vom avea detaliile , va vom tine la curent si nu in primul rând vom sprijini cum vom putea familia acesteia care se afla la ceas greu”, a adăugat prietena tinerei care și-a pierdut viața.

Conform polițiștilor, nu se știe cu exactitate cum s-a produs tragedia, fiind desfășurate cercetări. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat pentru omor. Familia tinerei spune că bărbatul trebuie să plătească pentru fapta lui și să ajungă după gratii, nu să fie declarat cu probleme psihice.

Foto Adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O bătaie la ieșirea dintr-un club s-a terminat cu moartea unui tânăr de 18 ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole