Din 12 decembrie CFR Călători introduce două trenuri Intercity

de | 15.11.2022 10:55 | Știri, Lifestyle, Național

  • Vești noi pentru călătorii CFR!

 

Compania anunță că din data de 12 decembrie vor reapărea trenurile intercity în țara noastră, după opt ani de pauză.

Vor fi introduce Tomis Expres și Ștefan cel Mare Express, două trenuri intercity care vor circula din luna decembrie și vor scurta durata călătoriei între Brașov-Constanța și București –Suceava.

Tomis Express va face legătura între Brașov și Constanța în doar patru ore și 20 de minute iar traseul Brașov – București se va efectua în două ore și șapte minute.

 

tren

 

În ceea ce privește ruta trenurilor spre Moldova, timpul de călătorie se scurtează și în acest caz. Ștefan cel Mare Express va parcurge distanța între București și Suceava în șase ore și 10 minute, conform companiei CFR.

De menționat faptul că aceste trenuri vor avea vagoane modernizate aer condiționat toalete ecologice uși semiautomate dar și vagoane restaurant

Dacă vă întrebați cât va costa un bilet, trebuie să știți că în medie acesta va fi cu 30% mai scump față de costul biletelor la trenurile IR, mai exact un bilet pentru cursa București – Iași de exemplu, va costa 130 lei iar pentru distanța Brașov – Constanța, costul biletului va fi de 110 lei, precizează hotnews.ro.

 

tren

 

CFR Călători.a precizat de curând faptul că biletele de tren s-ar putea scumpi cu până la 20% din anul 2023 din cauza scumpirilor la facturile de energie electrică.

Informații despre bilete, abonamente sau rutele de la noi din țară, puteți afla de pe site-ul CFR Călători.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR

Ultimele articole