Pericol public! Șoferi beți și fără permis pe străzile din Pitești!

de | 16.09.2022 13:30 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul dimineții de ieri, 15 septembrie a.c., au fost desfășurate acțiuni de către polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Astfel organele de lege au depistat participanți la trafic care conduceau fără drept.

ipjj - Pericol public! Șoferi beți și fără permis pe străzile din Pitești!

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 43 de ani, conducând un motociclu în Pitești, fără dreptul de a conduce autovehicule.
Bărbatul a primit dosar penal conform.

De asemenea, polițiștii au depistat și un bărbat de 50 de ani, din Negrești, care participa la trafic conducând un autoturism pe raza localității Oarja, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, și în această cauză, a fost întocmit dosar penal.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Unul dintre directorii Ministerului Educației a fost arestat pentru mită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole