Pericol pe străzile din Pitești! Șofer de 70 de ani- beat la volan

de | 09.02.2023 16:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Pericol pe străzile din Pitești! Șofer de 70 de ani- beat la volan

Un bărbat de 70 de ani din Pitești a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volan, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit cercetărilor, bărbatul se deplasa cu un autoturism pe strada Egalității din Pitești, atunci când a fost depistat de pPolițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești.

În urma verificării cu aparatul etilotest s-a stabilit că bătrânul era beat, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Astfel, bătrânul de 70 de ani s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat.

Amintim că statisticile arată că numeroase accidente rutiere se produc din cauza persoanelor trecute de vârsta de 70 de ani, cele mai multe având loc pentru că viteza de reacție și concentrarea nu mai sunt la fel, iar dacă la aceste probleme se adaugă și consumul de alcool, ne putem confrunta cu adevărate pericole în traficul rutier.

Foto descriptiv Stiridecluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Argeș! Un șofer a fost grav rănit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: