(VIDEO) Accident feroviar mortal în Pitești! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului!

de | 05.02.2024 16:46 | Știri, Eveniment, Importante

Polițiștii au primit o sesizare, în urmă cu doar câteva momente.

Conform acestora, o persoană ar fi fost lovită de tren, în Pitești, în zona CNCD.

De asemenea, pompierii au fost solicitați să intervină la fața locului.

politie cncd - (VIDEO) Accident feroviar mortal în Pitești! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului!

La locul evenimentului s-au depasat autospeciale pentru asigurarea zonei, descarcerare la nevoie, precum și asistență medicală cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Conform ISU Argeș, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a decedat în urma impactului.

De asemenea, potrivit martorilor, acesta s-ar fi aruncat în fața trenului!

 

Se pare că bărbatul de 45 de ani se săturase să fie îngrijit de mama lui cu care stătea. Acesta nu s-a căsătorit niciodată, dar își iubea foarte mult nepotul, adică pe băiatul surorii lui.

Acesta ar fi avut niște probleme în liceu care l-au marcat pentru restul vieții.

Mama lui era o pensionară care a lucrat la Casa de pensii Arges.

Acesta a decis să se sinucidă și s-a aruncat în fața trenului care mergea pe ruta Curtea de Argeș – Pitești – București.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a fost accidentat, mortal, de un tren Regio ce se deplasa pe ruta Curtea de Argeș-Pitești.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, informează IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

I-a fost încetat contractul de muncă al educatoarei din Trivale, care a agresat trei copii! Femeia a fost condamnată la închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: