anchetaonline.ro

În perspectiva alegerilor. USR și PMP negociază o alianță ca alternativă politică de dreapta la PNL – PSD

de | 07.06.2023 16:56 | Știri, Național, Politic

Au început mișcările pe scena politică. Două echipe din partea USR și PMP au purtat azi discuții exploratorii despre construirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL în contextul anului electoral 2024.

Astfel, potrivit comunicatului primit, echipele USR și PMP, conduse de președinții Cătălin Drulă, respectiv Eugen Tomac, au discutat despre alegerile din 2024 și datoria Opoziției democratice de a oferi României o alternativă onestă la dezastrul pe care îl reprezintă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

”România trebuie salvată”

”România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD și sateliții săi. Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiții și preocuparea pentru binele comunității nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă, potrivit sursei citate.

”Dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun”

”Numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun. Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”, apreciază președintele PMP, Eugen Tomac, potrivit comunicatului primit.

De altfel, potrivit sursei citate, ambii președinți subliniază ferm că extremismul nu poate reprezenta o opțiune pentru România și că partidul AUR este perdeaua de fum ridicată în disperare de Marcel Ciolacu.

”Românii aflați în fața opțiunii de a-și da viitorul copiilor și administrarea bugetului public pe mâna extremiștilor vor lua decizia corectă în 2024 și se vor orienta către singura alternativă onestă”, afirmă Cătălin Drulă și Eugen Tomac, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Forța Dreptei și USR au depus moțiunea simplă ”Îndrăznesc să susțin educația”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: