În Piața Primăriei Pitești. Primul weekend de vară a fost dedicat copilăriei

de | 03.06.2024 16:32 | Pitești, Lifestyle

Sfârșitul de săptămână care a reunit ultimele trei zile ale Festivalului Internațional de Teatru în Stradă PISTF, ediția a II-a, și sărbătoarea copiilor, 1 Iunie, a însemnat, pentru piteștenii mari și mici prezenți în Piața Primăriei din Pitești, prilejul de a asista la spectacole diverse și interactive, susținute de trupe teatrale consacrate, dar și de tinerii artiști locali ce au evoluat pe scena în aer liber pentru bucuria iubitorilor de muzică și dans!

Administrația locală din Pitești reamintește că patru trupe de teatru au oferit reprezentații extraordinare, de vineri până duminică, spre încântarea publicului: Teatrul „Masca”, București – piesa „Farfuria”, Teatrul „Become”, Sibiu – animație pentru copii, Teatrul Național „Aureliu Manea”, Turda – „Iedul cu trei capre” și „Davai” Teatr, din Israel, cu două spectacole: „That round thing” și „Balls on fire”.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

De Ziua Copilului, în spectacolul muzical – coregrafic „Iunie Fest” au cântat și au dansat copiii talentați ai Centrului Cultural Pitești, dar și tinerele trupe piteștene de muzică rock „Ascetic”, „Abyss” și „Myst”, în cadrul evenimentului „Young Rock” by Rebel X. Copiii s-au bucurat de activitățile educativ – recreative organizate în Piața Primăriei: teatru stradal, pictură pe față, desen, lecții de percuție și chitară, roată panoramică și street food.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Produs retras de la vânzare din magazinele Kaufland

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole