Pieton accidentat mortal la Budeasa! Șoferul, un tânăr de 20 de ani a fugit de la fața locului

de | 08.07.2024 07:15 | Județean, Eveniment, Importante

  • Accident mortal în Argeș.

Un tânăr de 20 de ani din Mălureni, proaspăt posesor de permis, mergea noaptea trecută către casă iar în localitatea Budeasa l-a călcat pe un bărbat care era întins pe asfalt în jumătatea străzii.

țoferul s-a speriat si nu a oprit în faza inițială, abia apoi s-a întors și a sunat împreuna cu alții la 112.

Victima avea 67 de ani și era din Budeasa.

UPDATE, 8 iulie, ora 7:55

Polițiștii argeșeni au fost sesizați în noaptea de 7 spre 8 iulie prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, un pieton a fost accidentat mortal.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind constatat decesul unei persoane, identificată în persoana unui bărbat de 67 de ani, din localitate.

În urma verificărilor preliminare s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi fost accidentat pe fondul prezenței, întins, pe partea carosabilă, de către un autovehicul care se deplasa din direcția Mărăcineni spre Mălureni, al cărui conducător a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, după producerea evenimentului.

La scurt timp, autoturismul și conducătorul acestuia au fost identificați, stabilindu-se că autovehiculul ar fi fost condus de un tânăr de 20 de ani, din Mălureni.

Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultând că nu a consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 192 și 338 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicarea transmisă de ISU Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Neatenţia la volan l-a costat viaţa! Accident înfiorător pe centura Ploieștului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa | Mălureni | Mărăcineni | Pitești

Ultimele articole