Pietroșani: Tânăr fără permis-prins conducând un moped neînmatriculat

de | 05.03.2024 15:59 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Printre cei care au încălcat legea se află și un tânăr, 31 de ani, din Pietroșani.  El s-a ales cu dosar penal, după ce a ieșit la plimbare cu un moped neînmatriculat și fără să aibă permis.

Argeșeanul a fost depistat ieri, 04 martie, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, în timp ce se deplasa pe DJ 731, pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere și nici mopedul nu era înmatriculat.

Pentru fapta sa, bărbatul de 31 de ani s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv stireasucevei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur a avut loc în România! Cât de puternic a fost seismul

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole