Pisoiaș salvat de pompierii argeșeni! Misiune emoționantă!

de | 15.07.2023 21:16 | Știri, Eveniment, Județean

 Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici, au fost puși în alertă, încă de la primele ore ale dimineții, de alarmă!
De data aceasta, un pisoiaș curios și aventuros are nevoie de ajutorul acestora.
Proprietarul puiului de pisică l-a auzit, în jurul orei 06.00, pe micuț, în timp ce mieuna speriat dintr-un canal aflat în gospodărie.
De urgență a cerut ajutorul pompierilor, care au intervenit la locul solicitării și acționând pentru extragerea puiului de pisică.
Diametrul mic al canalului și adâncimea mare la care se afla animalul au făcut ca acțiunea să fie foarte dificilă. Cel mai bun plan adoptat a fost să înoade niște furtunuri în care au pus hrană pentru pisoi, după care le-au coborât în canal.
Planul a funcționat, iar pisoiul s-a prins de furtunuri.
Cel care a fost protagonistul acestei salvări a fost colegul nostru Valentin, care a reușit să aducă puiul de pisică în siguranță la suprafață și să-l predea proprietarului.
Și de această dată am putut spune, misiune îndeplinit”, transmite ISU.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: