Piteștean de 46 de ani, arestat la domiciliu după ce a furat cafea, țigări și alcool

de | 17.09.2023 15:05 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, iar pe 15 septembrie au reținut un bărbat de 46 de ani, din Pitești.

Potrivit cercetărilor, piteșteanul ar fi furat în mai multe rânduri produse din magazine.

Pe 11 septembrie el ar fi furat dintr-un supermarket din Pitești o sticlă de băutură alcoolică. Nu s-a mulțumit doar cu atât, iar pe 15 septembrie a revenit în același magazin, unde a fost violent cu angajații și a furat cafea dintr-un recipient amplasat lângă dozatorul de cafea.

IPJ Argeș transmite că bărbatul a fost prins în flagrant și pe 13 septembrie. Atunci el ar fi furat din  două magazine țigări și o sticlă de băutură alcoolică.

După administrarea probatoriului, pe 15 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Delta Dunării! Două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole