Piteștean de 55 de ani, reținut după ce a provocat un accident și a fugit de la fața locului

de | 26.10.2023 16:00 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 25 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă.

Vizat în acest dosar este un bărbat de 55 de ani, din Pitești. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit cercetărilor efectuate de oamenii legii, în seara zilei de 10 octombrie, în jurul orei 19:30, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe str. Gheorghe Șincai, având direcția de deplasare spre Bazinul Olimpic, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, la intersecția cu strada Crinului, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, pe care, ulterior, l-a proiectat în alte două autoturisme parcate regulamentar.

În urma impactului, conducătorul auto de 48 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare.

După ce a provocat accidentul din care a rezultat rănirea șoferului de 48 de ani, bărbatul plecat de la fața locului, dar a fost găsit de polițiști la aproximativ 2 ore de la producerea evenimentului.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar după administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, 25 octombrie, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, el va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 3 mașini în Pitești! Șoferul dispărut a fost găsit ascunzându-se în spatele Bazinului Olimpic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole