Piteștean amendat de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii publice

de | 17.02.2023 20:25 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Piteștean amendat de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii publice

Un piteștean de 27 de ani, supărat, a început să facă scandal, vineri seara, în zona stației de autobuz de la Facultatea Constantin Brâncoveanu, nu se știe din ce motiv.

Chiar în acele momente, polițiștii locali din cadrul Intervenție la Evenimente treceau prin zona respectivă și l-au surprins pe bărbatul recalcitrant, care deranja liniștea și ordinea publică. Prin urmare, polițiștii i-au cerut să se legimiteze, însă acesta a refuzat.

Tânărul a fost condus la Secția nr2 Poliție pentru a se stabili cu exactitate datele personale ale acestuia. Oamenii legii au stabilit că bărbatul este din Pitești și are 27 de ani.

În urma ispravei sale, tânărul s-a ales cu amendă usturătoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991.

Foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Poliția Argeș, despre hoții de lemne de la Dragoslavele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești