Piteștean depistat la graniță și reținut pentru delapidare, fals în înscrisuri și abuz de încredere!

de | 12.05.2023 20:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Piteștean depistat la graniță și reținut pentru delapidare, fals în înscrisuri și abuz de încredere!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz de încredere, iar pe 11 mai, în urma acestora au reținut un bărbat de 31 de ani, din Pitești.

Potrivit cercetărilor, în cursul anului 2020, având calitatea de agent de vânzări la o societate din domeniul construcțiilor, bărbatul și-ar fi însușit sume de bani provenind din încasări, în unele cazuri folosind facturi și chitanțe fiscale false.

De asemenea, în luna noiembrie 2020, și-ar fi însușit, pe nedrept, un telefon mobil și un laptop, bunuri aparținând angajatorului. Tânărul a refuzat să le restituie reprezentantului acestuia.

Prejudiciul total cauzat de acesta a fost stabilit la suma de 62.500 de lei.

Deoarece s-a sustras cercetărilor, au fost efectuate demersuri prin intermediul sistemului de cooperare Schengen, iar în urma acestora bărbatul a fost depistat, într-un mijloc de transport persoane, cu destinația Germania,  în seara zilei de 10 mai, la un punct de trecere a frontierei din județul Arad.

Ulterior, a fost dus la sediul poliției, unde pe 11 mai, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv trt.net.tr

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Adrenalină la 79 de ani! Prins cu 112 km/h pe DN 73

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: